Műanyag alkatrész gyártás

 • Motor és robogó szélvédők

  Motorkerékpárokhoz, robogókhoz méretpontos, gyári minőségű szélvédőket gyártunk, kis sorozatban. Anyaguk mindkét oldalon UV védett polikarbonát lemez, amely ütés- és törésálló. Egyenlőre a lenti tipushoz gyártunk, de folyamatosan bővítjük a kínálatot. Egyedi megrendeléseket is teljesítünk.

  Folyamatosan gyártott termékeink

  Honda Pantheon és Foresight (1998-2003) szélvédő.

 • Műanyag burkolatok gyártása

  Járművekhez, gépekhez, berendezésekhez védő burkolatokat, munkavédelmi burkolatokat gyártunk, alakos és hajlított kivitelben. Anyagban PC, PP és ABS lemezeket dolgozunk fel, 1-10mm-es vastagságban, különböző színekben és max. 1000x1900mm lemez nagyságig. Egyedi- és kis sorozatban is gyártunk. A tervezést és a szerszámkészítést (hajlításhoz) is mi végezzük.


  Legutóbbi munkáink

  Egy szerelősorhoz készítettünk munkavédelmi burkolatokat (3mm vastag PP), némelyiket alakos kivágással és acél rögzítő szemekkel.

  Több azonos automata gép átalakítása kapcsán automata ajtókat szereltek a gépre. Mi adtuk a legolcsóbb ajánlatot az ajtók világos barna színű polikarbonát burkolatainak legyártásához.

  Egy porfestő sorhoz gyártottunk egyedi gyártásban, hajlított polikarbonát védőburkolatot. A burkolat átmérője 2100mm volt, így 2db-ban tudtuk hajlítani, majd a 2 külön darabot összehegesztettük.

 • Műanyag alkatrészek gyártása

  Járművekhez, gépekhez, berendezésekhez gyártunk egyedi vagy kis sorozatban műanyag alkatrészeket. PC, PP és ABS, PA anyagból, különböző színekben, 1-10mm vastagságban tudunk feldolgozni. Vágással, alakos hajlítással és hegesztéssel állítjuk elő az alkatrészeket. Így jóval olcsóbban tudunk egyedi- és kis sorozatban előállítani, mint más technológiával. Szükség esetén az alkatrészek tervezését, modelljét, műszaki dokumentációit is elkészítjük.

  Legutóbbi munkáink

  Egy automata célgép felújításához terveztünk és gyártottunk le ebből a rögzítő fülből 50db-ot. Az eredeti fülek eltöredeztek, ezek 3mm vastag ABS-ből készültek, formában hajlítással és a derékszögben álló fül felhegesztésével. Így strapabíróbb és hosszabb élettartamú alkatrészek lettek.

  Egy motorkerékpár szervíznek készítettünk néhány darab fényszóró rögzítő fület. Az eredeti fül mintájára, de merevített kivitelben és acél menetes szemekkel. Így jóval tartósabb lesz az eredetinél. Hajlítással és hegesztéssel készült, 5mm vastag PP-ből.